I Sverige tar vi ren luft som en självklarhet och det gäller både på landet och i stan. Men i en restaurang så kan det ibland vara svårt att få den där fräscha luften som alla vill ha. Stekoset från köket kan givetvis störa och det faktum att väldigt många människor rör sig in och ut ur lokalerna gör det svårt att behålla bra luft inomhus. För att råda bot på detta så kan man använda sig av olika former av luftdon så som en fläktluftavkylare som på sommaren kan se till att luften är sval och att det känns fräscht i lokalen.
Var får man tag i såna?
Om du kikar in hos https://polmans.se/ så kan du hitta många olika typer av luftdon och ventilationsprodukter. De har också annan utrustning för storkök, industrier och också för användning i hemmet. Med hjälp av deras produkter och deras expertis så kan alla få den rena luft de behöver. När vi inte hade installerat något sådant här över huvud taget så var det alltid lite för varmt och kvavt på sommaren. Vi försökte på många olika sätt att vädra i lokalerna men utan större framgång. Många av våra gäster ville helst sitta utomhus eftersom det blev för varmt inne. Nu när vi har fått upp vår fläktluftavkylare så märker vi att gästerna tycker om att sitta inne även på varma dagar. En mycket bra investering, som gjort arbetsmiljön bättre för kockar och servitörer, och också en trevligare miljö för våra gäster.
Andra inlägg
- Viktigt med bra knivar i köket
- Bjärekyckling eller majskyckling - vad är skillnanden?
- Stopp i avloppet - får inte hända
- Hur länge ska en spis hålla?
- Byta mat mot proteinpulver?
- Bästa tipsen för flytten
- Unna dig lite lyx med löjrom
- Bjud på fisk till mors dag
- Gott med semlor
- Ett ostparadis i Falköping